Welkom » Verkoop-Sales

Verkoop Gebruikte delen

Verkoop -Sales nieuwe en gebruikte spuitapparatuur                                        

Welkom bij onze verkoopafdeling voor nieuwe en gebruikte coatingapparatuur. 

Bent u op zoek naar een gebruikte spuitcabine , spuitrobot of andere spuitapparatuur kijk dan eens in ons assortiment met gebruikte spuitapparatuur. Neem gerust contact met ons op, als u het onderdeel of apparaat niet in deze categorie vindt. Wij vullen ons assortiment continu aan en zijn goed op de hoogte wat er te koop is in de markt.

Braker Spuittechniek is (exclusief) dealer en distributeur van diverse gerenomeerde merken in de Benelux (België, Luxemburg en Nederland). Merken als: Sames, Meeh, Gaiotto Automation, ABB, Stäubli en meer.

Wilt u van een bepaalde fabrikant ons aanbod zien, klik dan op het bovenstaande logo of selecteer de fabrikant bovenaan uit het verkoopmenu. Per merk staan nieuwe onderdelen bovenaan vermeld en tweedehands onderdelen vindt u daaronder of op de daarop volgende pagina's. Wanneer u met een trefwoord wil zoeken dan kan dat via de zoekfunctie aan de rechterkant bij iedere willekeurige fabrikantpagina. Op dit moment hebben we pas een deel van ons aanbod op de website staan. Mocht u niet het gewenste product kunnen vinden dan raden wij u aan contact met ons op te nemen. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing en die voorwaarden kunt u hier nalezen.        

Sames    Meeh    Gaiotto Automation    ABB Staubli